Zijn koning Willem-Alexander en koningin Máxima B&B-eigenaar?

B&B Maxima
Door: Lies Jansen
07-07-2020

Het klinkt bijzonder, koning Willem-Alexander en koningin Máxima die eigenaar zijn van een B&B. Toch beschikken de Koning en koningin over een heuse Bed & Breakfast. Wie deze wil bezoeken moet wel een ticket naar Argentinië boeken.

1500 hectare

Op landgoed La Estancia Pilpilcura, bestaande uit 1500 hectare grond, staat een ranch die gebruikt wordt als Bed & Breakfast. Het koninklijk paar kocht deze grond in 2009, het is zeventig kilometer verwijderd van de plaats San Carlos de Bariloche. De percelen kochten ze voor ‘slechts’ 1 miljoen euro. 

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Máxima’s broer

De B&B wordt niet gerund door het koninklijk paar. Deze taak is voor de tante van Máxima en haar vriendin. Tante ‘Marcela’ is de zus van de moeder van Máxima. Ook de broer van Máxima zit hier in de buurt. Hij heeft op tachtig kilometer afstand van het landgoed een eigen restaurant.

Niet vervelen

De B&B bestaat uit zes kamers. Je hoeft je niet te vervelen op het landgoed. Naast een prachtige omgeving en het heerlijke ontbijt bestaande uit zelfgemaakte ‘pasteitjes’, worden er voor het middag- en avondeten heerlijke, lokale gerechten bereidt. Ook is het mogelijk in de aangrenzende rivier te vliegvissen en kun je wildwatervaren. 

Meer DenD