Zijn Rogier Smit en Italiaanse vriend verloofd?

Rogier verloofd?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Zijn heftige scheiding met Frank Jansen is nog maar net achter de rug en Rogier Smit is alweer helemaal in de wolken van een ander. Hij en zijn Italiaanse vriend lijken zelfs al verloofd te zijn…

Rogier heeft sinds een tijdje een Italiaanse vriend genaamd Marco. Romantische foto’s komen steeds voorbij en hoewel Rogier maar al te graag aan de wereld laat weten dat hij verliefd is, wil hij nog altijd niet zeggen wie Marco is. Zo plaatste hij een aantal weken geleden een romantische foto met Marco waarop de twee elkaar kussen. De foto was van zo dichtbij genomen, dat er alleen een stukje van zijn gezicht te zien was.

Trouwplannen?

Toch wil Rogier duidelijk maken dat hij en Marco serieus met elkaar zijn en zelfs al toe zijn aan de volgende stap. Op Instagram heeft Rogier een filmpje gedeeld waar hij twee ringen bij heeft geschreven en een Italiaanse vlag.

Hiermee lijkt hij ons te willen vertellen dat hij trouwplannen heeft, maar blijft er geheimzinnig over. Naar aanleiding van zijn filmpje heeft Shownieuws hem om een reactie gevraagd en op de vraag of hij gaat trouwen, zegt Rogier: ,,Ik denk dat je dat wel ziet en weet. Praten is zilver, zwijgen is goud.”

Tags

BRUILOFTFRANK JANSENROGIER SMITTROUWENVERLOOFD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck