Zijn Ruud de Wild en Fajah Lourens tóch samen? ‘Wraakactie naar Olcay’

Neemt Ruud wraak op Olcay?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Ruud de Wild en Fajah Lourens hebben wél een relatie, zo stelt Yvonne Coldeweijer. De juicekoningin vermoedt dat het een wraakactie is richting Olcay Gulsen. ,,Blijkbaar heeft Ruud de break-up nog helemaal niet verwerkt…”

Er gaan al een tijdje geruchten rond dat Ruud de Wild en Fajah Lourens een relatie hebben. In gesprek met Shownieuws liet Fajah onlangs weten dat hier niets van waar is. ,,Nee, ik heb niks met Ruud”, zei Fajah.

Wraakactie?

Maar volgens Yvonne Coldeweijer is de vonk toch echt overgeslagen tussen de twee. ,,Ik hoor dus dat Ruud de Wild en Fajah Hanna Nicole Lourens officieel verkering hebben. Helemaal in love? Of is dit een wraakactie richting Olcay?”, vraagt Coldeweijer zich op haar juicekanaal af. ,,Het is namelijk bizar, maar Ruud is mensen uit zijn omgeving die nog bevriend zijn met Olcay aan het vragen om te kiezen tussen hem en Olcay.”

‘Breuk ligt nog gevoelig’

Als ze niet voor Ruud kiezen verbreekt hij het contact, vervolgt Coldeweijer. ,,Zo verbrak hij recentelijk het contact met zijn manager (en dus die van Ol) Xenia omdat zij niet wilde kiezen. Waar sláát dat op? Wat heeft deze vrouw jou misdaan?”, schrijft ze. ,,Blijkbaar heeft Ruud de break-up nog helemaal niet verwerkt en ligt dit erg gevoelig bij hem.”

Tags

RUUD DE WILD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck