Zilveren RadioSter Man gaat naar Qmusic-dj Bram Krikke

Door: DitjesDatjes
27-01-2022

Bram Krikke is de winnaar van de Zilveren RadioSter Man. De Qmusic-dj versloeg daarmee zijn collega Mattie Valk en Gerard Ekdom, die een programma maakt op Radio 10.

“Yes yes yes”, reageerde Krikke donderdag nadat hij de prijs tijdens het Gouden RadioRing Gala in ontvangst nam. “Wederom slaat het weer als een tang op een varken, maar wat lief dat jullie weer op mij hebben gestemd.”

Het is de derde keer dat Krikke de prijs wint, ook in 2018 en 2019 ging hij naar huis met de award. Afgelopen jaar won Mattie Valk de prijs.

De 27-jarige Krikke begon zijn radiocarrière in 2017 bij SLAM!, waar hij de vaste sidekick van radio-dj Tom van der Weerd was en waarvoor hij YouTube-video’s maakte. In 2020 maakten Krikke en Van der Weerd samen de overstap naar Qmusic. Samen maken ze het weekendprogramma Weekend! Tom & Bram. Dit jaar deed Krikke voor het eerst mee aan de Q-Escaperoom, waarbij hij en andere dj’s moesten ontsnappen uit een escaperoom.

De afgelopen weken konden luisteraars stemmen op hun favoriete radioprogramma, -makers en podcast. De prestigieuze Gouden RadioRing, voor het beste radioprogramma, wordt aan het einde van de avond bekendgemaakt.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD