Zimra Geurts: ‘Ik vergeef het Tim en ook mezelf’

Door: Kees van der Made
23-01-2022

Ook Zimra Geurts heeft gereageerd op de beelden van Tim Hofman die de afgelopen dagen op het web rondcirkelen. Ze zegt: ‘Ik vergeef het Tim en ik vergeef het ook mezelf.’

Tim Hofman was door beelden in het verleden in verlegenheid gebracht. Op één van die beelden was een interview met Zimra Geurts, fotomodel en verslaggeefster, te zien. Daarin maakte Hofman seksistische opmerkingen. Daarvoor heeft hij zijn excuses aangeboden. Nu heeft ook Zimra Geurts gereageerd op de beelden…

Tekst gaat verder onder de Tweet

‘Ik vergeef het…’

Het model zegt over de beelden dat ze vooral twee onbezonnen jongeren ziet die gedrag kopiëren waarmee ze zijn opgegroeid omdat mensen er dan om zullen lachen en het er cool om vinden. Ze heeft goed nieuws voor Tim én voor zichzelf: ‘Ik vergeef het Tim en ik vergeef het ook mezelf dat ik me zoveel dommer heb voorgedaan dan ik ben.’ Verder spreekt ze met niets dan lof over de BOOS-aflevering die is gemaakt naar aanleiding van de schandalen bij The Voice of Holland. Met die aflevering werden schandalen van seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik in de openbaarheid gebracht.

Meer DenD