Zó gaat het nu met Linda Hakeboom

Linda Hakeboom
Door: Ditjes en Datjes
05-07-2021

De medicatie die Linda Hakeboom krijgt valt haar bijzonder zwaar. Ze voelde zich vorige week ontzettend slecht vanwege verhoogde leverwaardes. Maar hoe gaat het nu met haar?

‘Mijn lichaam heeft het zwaar’

Linda werd in augustus vorig jaar gediagnostiseerd met borstkanker. Haar eerste chemotherapie begon in oktober en deze rondde ze in februari af. Maar in april kreeg ze weer een klap te verwerken: er waren weer een aantal kwaadaardige cellen gevonden.

Dus moest Linda nóg een ronde chemotherapie. ,,De afgelopen week ben ik in het ziekenhuis geweest, toen hebben ze me goed gecontroleerd. Wat blijkt is dat mijn leverwaarden sterk verhoogd zijn. Mijn lichaam heeft het blijkbaar moeilijk met het afvoeren van al die zware medicatie. Het verklaart heel erg waarom ik mezelf slecht voelde”, aldus Linda in haar Instagram Stories.

Spannend

De medicatie is daarom naar beneden bijgesteld om de leverwaarden weer op orde te krijgen. ,,Ik voel me een stuk beter dan vorige week, maar ik vind het wel weer spannend om aan een nieuwe ronde te beginnen”, besluit Linda. ,,Het blijft chemo, het is echt wel spannend.”

BuzzE

Meer DenD