Zó gaat het nu met Mariska Bauer

Zó gaat het nu met Mariska Bauer
Door: Charlotte Wijnen
18-01-2022

Het jaar 2022 begon slecht voor de familie Bauer. Mariska Bauer, de vrouw van Frans Bauer, werd begin deze maand getroffen door een herseninfarct. Haar man heeft inmiddels een update gegeven over hoe het nu met haar gaat.

Frans Bauer heeft van zich laten horen nadat zijn vrouw Mariska werd getroffen door een herseninfarct. Volgens hem is ze weer aan de betere hand.

Heftige weken

,,Het waren twee heftige weken met een hoop spanning en heel veel vragen”, schrijft Frans op Instagram onder een foto van de bloemenzee die Mariska heeft ontvangen na het vreselijke nieuws.

,,Gelukkig gaat het met Mariska heel erg goed. We zijn dankbaar dat de behandelingen goed aanslaan en dat er al veel vooruitgang is geboekt. Bedankt allemaal voor de bloemen de kaarten de fruitmanden en alle lieve berichten.”

Begin januari werd Mariska opgenomen in het ziekenhuis. Frans en Mariska trouwden in 2008 en kregen vier zonen, Christiaan, Frans jr., Jan en Lucas. Samen maakten Frans en Mariska verschillende programma’s, waaronder Frans Bauer in China en Frans Bauer in Amerika.

BuzzE

Meer DenD