Zó hard oordeelde vrouw Tom Egbers na Voice-schandaal!

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Nu Tom Egbers onder vuur ligt, probeert echtgenote Janke Dekker de bal terug te kaatsen naar het vermeende slachtoffer. Hoe anders reageerde Janke na de The Voice-rel…

Tom Egbers ligt onder vuur. De 65-jarige sportpresentator zou zich volgens medewerkers van NOS Sport schuldig hebben gemaakt aan (seksuele) intimidatie en pestgedrag, zo onthulde de Volkskrant.

Echtgenote Janke Dekker wringt zich nu in allerlei bochten om met een beschuldigende vinger naar één van de vermeende slachtoffers van haar man te wijzen. Ook vindt Janke dat de Volkskrant steken heeft laten vallen bij deze publicatie.

Shocking

Opmerkelijk is dat diezelfde Janke, als voorzitter van meldpunt MORES (bedoeld voor slachtoffers van ongewenst gedrag in de creatieve sector), een jaar geleden geen blad voor de mond nam na het The Voice-schandaal.

,,Het waren niet eens de details van de verhalen, maar vooral de manieren waarop er werd gereageerd waren shocking. Een werkgever móet een veilige werkomgeving voor iedereen creëren. Daar kan en moet je een werkgever op aanspreken.”

Tags

JANKE DEKKERTOM EGBERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck