Zo heeft Wesley Sneijder Yolanthe versierd

Wesley Sneijder en zijn vrouw Yolanthe Sneijder-Cabau zijn al heel wat jaren gelukkig. Samen hebben ze een zoon, en reizen ze over de hele wereld voor hun drukke carrières.

Droom

Hoewel Yolanthe nooit had gedacht met Wesley te trouwen, wist de voetballer al voordat ze verkering kregen dat ze ooit bij elkaar kwamen. Dat vertelt de presentatrice in het nieuwe MAX-programma Door Andere Ogen.  Ze vertelt dat tijdens het eerste telefoongesprek dat ze had met Wesley, hij een verhaal vertelde over zijn dromen. Hij wilde bij het Nederlands Elftal spelen, en dat is gelukt. Hij wilde bij Real Madrid spelen, en dat is gelukt. Maar toen hij zeventien jaar oud was zag hij  een meisje op televisie en met haar wilde hij trouwen. Dus hij zei: ,,Ik bel je even om te zeggen dat jij mijn vrouw wordt.”

Yolanthe was natuurlijk een beetje in de war door het gekke telefoontje, maar vond het blijkbaar ook wel grappig. Ze vond Wesley zo leuk dat ze tijdens haar relatie met de Volendamse Jan Smit met de voetballers sms’te. Nog geen jaar nadat zij en Jan Smit uit elkaar gingen stapte ze in het huwelijksbootje met Wesley.