Zó is Sylvie Meis het gelukkigst!

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Julia Zendman

Het liefdesleven van Sylvie Meis valt te beschrijven als een zeer hobbelige weg, maar bij één man in haar leven is ze op haar gelukkigst: zoon Damián.

Op zondagochtend deelt Sylvie Meis een leuk kiekje met haar zoon Damián op haar Instagram. ,,Happiest when I’m with you ❤️”, schrijft ze bij de foto.

Afstand

Damián woont al een hele tijd niet meer onder hetzelfde dak als zijn moeder. Hij woonde altijd bij zijn vader Rafael van der Vaart, zijn vriendin Estavana Polman en zijn halfzusje in Denemarken. Sinds zijn contract bij Ajax is zoonlief verhuisd naar Nederland. Hij woont daar bij zijn opa en oma. Heel even leek het erop dat Sylvie en Damián in hetzelfde land kwamen te wonen, maar doordat de relatie van Sylvie en Wim Beelen op de klippen is gelopen, lijkt dit volledig van de baan.

Single

Sinds kort is Sylvie dus weer single en dat leven leek haar eventjes zwaar te vallen, alhoewel ze er ook alweer actief op los flirte. Op haar Instagram plaatste ze een aantal weken geleden een foto waarop het leek alsof ze had gehuild. Op een volgende foto liet ze zien dat ze de film How to be single aan het kijken was. Wim Beelen verbrak vlak daarvoor zijn relatie met de showbizz-moeder. Hij liet weten weten dat hij en Sylvie gewoonweg niet bij elkaar passen. ,,Sylvie haar leven boven de radar en mijn leven eronder is een weg wat niet bij mij past”, schreef Wim op Instagram. ,,Ik heb dan ook besloten dat onze wegen niet verder gaan als paar en we ieder onze eigen weg gaan volgen.”

Tags

SYLVIE MEIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck