Zo komt Sonja goedkoop aan haar modellen: ‘Ibiza werd Castricum aan Zee’

Sonja Bakker komt goedkoop aan haar modellen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Sonja Bakker heeft in haar nieuwste boek een aantal succesverhalen van vrouwen gedeeld die haar dieet hebben gevolgd. Maar één van die vrouwen heeft een bizarre onthulling gedaan. Sonja beloofde haar namelijk een reis naar Ibiza, maar die is er nooit gekomen…

Linda is één van de vrouwen die door het volgen van het Sonja Bakker-dieet enorm is afgevallen. Zij raakte in totaal 35 kilo kwijt, iets wat je zeker een succesverhaal kan noemen.

Reis naar Ibiza

Naast diëten was Linda ook regelmatig in de sportschool te vinden. Omdat ze zoveel vooruitgang had geboekt, vroeg de sportschool of ze haar succesverhaal mochten delen op Facebook om anderen te inspireren. ,,En daar kwamen hele positieve reacties op”, vertelt Linda op de website van schrijver Bert Koster.

Op dat moment deed Sonja toevallig ook een oproep op Facebook. Zij zocht bijzondere verhalen over haar afvalmethode voor haar nieuwe boek. ,,Daarbij kon je ook nog eens een reis naar Ibiza en een fotoshoot winnen. Ik hoefde alleen mijn verhaal maar te kopiëren, te knippen, te pakken en te verzenden om mee te kunnen doen.”

Vanwege ‘slecht weer’ in Castricum aan Zee

Niet veel later kreeg Linda samen met zeven andere mensen het goede nieuws te horen dat ze was uitgekozen om naar Ibiza te gaan. ,,Dat was kicken natuurlijk”, aldus Linda. ,,Ik had al vrij genomen maar twee dagen van te voren kregen we via de mail te horen dat het niet door zou gaan door slechte weersomstandigheden op het eiland.”

Linda baalde als een stekker. ,,Ook door de manier waarop het gecommuniceerd werd. Uiteindelijk werden we uitgenodigd bij Sonja Bakker thuis in Bergen en volgde er alsnog een fotoshoot in Castricum aan Zee.”

Een leugen?

Hoewel Linda alsnog terugkijkt op een mooie dag, worden er wel vraagtekens gezet bij het verhaal dat Sonja vertelde aan de winnaars. De foto van Linda heeft Sonja onlangs op Instagram gedeeld en daarop is te zien dat de fotoshoot plaatsvond in de zomer. Was het écht zo slecht weer op Ibiza, of vertelde Sonja een leugen zodat ze onder de dure Ibiza-reis uit kon komen?

Het is niet de eerste keer dat Sonja lijkt te sjoemelen met winacties. Regelmatig deelde ze winacties op Instagram waarbij volgers bijvoorbeeld een online afslankprogramma konden winnen. Maar volgens volgers werden er nooit winnaars gekozen. Ook werd Sonja ervan beschuldigd volgers te kopen op Instagram.

Tags

ONTHULDONTHULLINGSONJA BAKKER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck