Zó luxe kickt Lil’ Kleine af

Lil' Kleine kickt in luxe af
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Lil’ Kleine werkt momenteel aan zichzelf in het verre Thailand. Hij bevindt zich op het paradijselijke eiland Phuket, waar hij zijn intrek heeft genomen in afkickkliniek The Parc. En dat is niet zomaar een afkickkliniek: tussen zijn behandelingen door baadt de rapper in luxe.

Lil’ Kleine verblijft voor 56 dagen in de afkickkliniek met een speciale behandelmethode voor ‘young adults’, een behandeling die bedoeld is voor jongvolwassenen die met zichzelf in de knoop zitten als gevolg van drank en drugs.

Minimaal 18.000 euro

The Parc staat voor The Puket Addiction Recovery Clinic en wordt geleid door twee ex-verslaafden. De behandelingen zijn allesbehalve goedkoop: de prijs voor de door de kliniek aanbevolen 56-daagse behandeling is minimaal 18.000 euro. Dat meldt HollywoodHuizen.

De kliniek lijkt vanbinnen meer op een resort dan op een afkickkliniek en is van alle gemakken voorzien. Ook ligt het in een prachtige omgeving. De kliniek is gelegen op een steile heuvel met uitzicht op de Kathu-meren en de omliggende dorpen.

Excursies en op zondag vrij

Tijdens zijn 56-daagse behandeling kan Lil’ Kleine ook nog eens de prachtige omgeving van het eiland Phuket verkennen, want de kliniek biedt wekelijkse excursies aan. Ook krijgen cliënten van The Parc de mogelijkheid naar een lokale tempel af te reizen om daar meditatie te volgen. De zondagen zijn zelfs helemaal vrij, en daarom was de rapper afgelopen zondag dan ook te vinden op het bekende Chaweng Beach.

Bekijk hier foto’s van de afkickkliniek

Tags

AfkickkliniekLil' KleineLuxeThailand

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie