Zó luxe leefde Tatjana Šimić op Hawaii

Het luxe tweede huis van Tajana op Hawaii
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Tatjana Šimić en haar man Lex van Hessen verkochten in 2022 hun luxe villa op Hawaii voor een miljoenenbedrag. Zó luxe leefde het stel daar…

Tatjana Šimić geniet momenteel van een vakantie op Hawaii en aan de foto’s op Instagram te zien, vermaakt ze zich prima. Samen met haar man Lex komt ze al jaren op Hawaii. Tot twee jaar geleden woonde het stel in een luxe villa met uitzicht op het eiland Maui. Hoewel de villa in 2022 werd verkocht voor een prijs van ruim zestien miljoen dollar, zijn de foto’s van de spectaculaire villa nog steeds te bewonderen op de website van de makelaar.

Luxe

De villa, die door de makelaar ook wel ‘Heavenly Home’ wordt genoemd, staat op een landgoed met volledig uitzicht over de oceaan. Het optrekje heeft maar liefst vijf slaapkamers met elk een eigen badkamer, een infinity pool en meerdere terrassen.

Hotel

En hoewel Tatjana en Lex inmiddels alweer een andere villa op Hawaii op de kop zouden hebben getikt, verblijft Tatjana momenteel in het luxe Four Seasons Resort Hualalai. Het zorgt voor een hoop vragen, want waarom verblijft Tatjana in een hotel als ze een eigen huis heeft?

Kritiek

Onlangs kreeg Tatjana nog een hoop kritiek op Instagram. Ze deelde een foto van haar nieuwe kapsel, maar volgers begrepen niet waarom Tatjana alleen foto’s deelde met een filter eroverheen. ,,En nu even zonder filter graag, want ik zie niet eens meer of Tatjana het is”, reageerde een volger.

Omdat de negatieve reacties binnen bleven stromen, deelde Tatjana vervolgens toch beelden van zichzelf zonder filter. ,,,Geen filter. Nu tevreden allemaal?”, vroeg Tatjana aan haar volgers. ,,Wat maakt het uit? Het leven is mooier met een filter.”

Tags

TATJANA SIMIC

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck