Zó ongastvrij behandelt Peter Gillis zijn gasten: ‘Hij is een tiran’

Peter Gillis is tiran in park
Door: Charlotte Wijnen
16-08-2022

De klachten blijven binnenstromen op de vakantieparken van Peter Gillis. Maar naast schoonmaken, weet Gillis kennelijk ook niet hoe je met gasten om moet gaan. Het woordje gastvrijheid lijkt hij niet te kennen. ,,Echt een schande hoe die man met mensen omgaat!”, aldus een boze gast.

Peter Gillis ligt momenteel zwaar onder vuur omdat hij zijn vriendin Nicol heeft mishandeld. Hij heeft haar eind mei in haar rug en neus gebeten, tegen de muur geduwd, in haar borsten geknepen en aan haar oor, armen en haren getrokken.

Klachten

Daarvoor lag de ondernemer al onder vuur omdat zijn vakantieparken niet schoon zijn. Gasten troffen poep, schimmel en bloed op de muren aan en de meubels vielen bijna uit elkaar. Inmiddels is het bijna een jaar later en regent het nog steeds klachten.

Nu blijkt dat Peter Gillis naast schoonmaken, ook niet weet wat het woord gastvrij inhoudt. Het is zelfs zo erg, dat één van zijn gasten heeft geklaagd op Facebook. ,,Ik wilde even iets melden over de heer Peter Gillis. De man die echt denkt dat hij boven andere mensen staat”, begint ze haar verhaal.

Gezin weggestuurd

Haar zoon kwam gisterochtend samen met zijn kinderen aan op het park. In de avond reed hij op een elektrische step over het park, niet wetende dat dat niet is toegestaan. Toen Peter het zag werd hij woedend. ,,Peter zei: ‘Je kunt je spullen pakken en vertrekken’, en niet op een normale toon maar echt intimiderend.”

De man schrok van de reactie van Peter en zei dat hij niet meer kon rijden omdat hij al wat alcohol had gedronken. Toch moest hij van Peter zijn spullen pakken. De caravan mocht hij dankzij Mark, de zoon van Peter, wel laten staan. ,,Mijn zoon moest om half 12 ’s avonds nog een hotel zoeken en met zijn vrouw en twee kleine kindjes zo over straat.”

‘Echt een schande hoe hij met mensen omgaat’

De caravan moest de volgende ochtend voor 10 uur van het terrein af, anders dreigde Peter de caravan zelf weg te slepen. ,,Vervolgens ging hij ook nog tekeer tegen zijn zoon, echt niet normaal zo tekeer ging hij!”

Volgens de gast valt er niet met Gillis te communiceren. ,,Echt een schande hoe die man met mensen omgaat! Hij kan niet eens normaal communiceren, alleen maar schreeuwen en tekeer gaan net als een tiran.”

Meer DenD