Zó pakt partner Thijs Römer eigen leven weer op!

Partner Thijs Römer gaat door met haar leven
Door: Matthieu Slee
02-12-2022

Thijs Römer is in bange afwachting van wat komen gaat. Het Openbaar Ministerie liet weten dat de acteur wordt vervolgd voor drie (online) zedendelicten. Thijs’ leven staat ‘on hold’, maar dat geldt zeker niet voor zijn echtgenote…

De vrouw van Thijs Römer, Igone de Jongh, was eerder deze week aanwezig op de première van de balletfilm Piece of My Heart. De prima ballerina poseerde voor de fotografen, maar meed de verslaggevers. Die terughoudend is logisch. Igone weet heel goed dat de vragen zouden gaan over de beschuldigingen aan het adres van Thijs Römer en de staat van hun huwelijk.

Grensoverschrijdend
Onlangs werd bekend dat het Openbaar Ministerie Thijs gaat vervolgen voor online zedendelicten met drie destijds minderjarige meisjes. Thijs heeft de beschuldiging altijd ontkend: ‘Het verhaal over een veertienjarig meisje met wie ik grensoverschrijdend contact zou hebben gehad, gaat mij als vader van een tienerdochter en weldenkend mens een brug te ver.’ Maar kennelijk heeft het OM sterke aanwijzingen dat de acteur wel degelijk in de fout is gegaan.

Niet meer thuis
De ernstige beschuldigingen zouden ook Igone niet onberoerd hebben gelaten. Weekblad Story wist al eerder te melden dat zij en Thijs al geruime tijd niet meer samen zijn gesignaleerd. Thijs zou ook niet meer thuis wonen. Igone wilde dat tegenover Story bevestigen noch ontkennen: ,,Ik ga hier helemaal niets over zeggen.” Zoals vermeld zweeg ze ook op de première van Piece of My Heart.

Lastige vragen
Maar Igone zit thuis niet bij de pakken neer. Ze pakt de draad van haar leven op. Ze komt met een tweede theatertour, getiteld: ‘Zin in Liefde’. Deze gaat op zondag 4 december in de Stadsschouwburg in Haarlem in première. Bij het persbericht wordt een kant-en-klaar interview met Igone aangeboden. De balletdanseres voorkomt op die manier lastige vragen van de pers over Thijs en haar huwelijk.

Meer DenD