Zo reageert André op nieuwe auto van Rachel

Zo reageert André op nieuwe auto van Rachel
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Rachel Hazes heeft een nieuwe auto gekocht. Haar zoon André, met wie zij weinig contact heeft, reageert tijdens één van de Holland Zingt Hazes-concerten op het nieuws. Dit doet hij op een hilarische manier.

André vertelt aan het AD tijdens de Holland Zingt Hazes-concerten ‘op gepaste afstand’ van zijn moeder te blijven. ,,Op die manier hangt er gewoon een gemoedelijke sfeer. We kunnen nu allebei genieten van een aantal topdagen. Ik heb voor het eerst alles onder controle en er is geen gezeik, dat gevoel wil ik er heel graag zo lang mogelijk inhouden.”

Humor

Hoewel moeder en zus Roxeanne verwikkeld zijn in een zaak rondom de erfenis, lijkt André wel te kunnen lachen om te situatie. ,,Om heel eerlijk te zijn: mijn moeder liep hier vandaag over de gang en ze heeft een nieuwe auto gekocht en het eerste dat ik tegen haar zei: ‘Ik hoop wel dat je dat van jóuw deel van de erfenis hebt gekocht.’ Ik ga er zo mee om, snap je?” Humor is belangrijk voor André. Hij hoopt zo de negatieve energie buiten te houden. ,,Dat is ook echt dé manier voor mij. Ik ben er nog steeds buiten en ik maak er liever grapjes over, terwijl dat misschien iets heel raars is, maar ik wil alleen maar positief”, aldus de zanger.

Genieten

Rachel geniet in ieder geval van de Holland Zingt Hazes-concerten. Ze deelde een mooie video van de eerste avond en bedankte de fans voor het ‘waanzinnige feest’. ,,Wat een waanzinnig feest was het gisteren weer in de Ziggo Dome. André wist gelukkig dat hij het meest trouwe en dankbare publiek had en dat jullie altijd achter hem zouden blijven staan.”

Tags

ANDRÉ HAZESHOLLAND ZINGT HAZESRACHEL HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck