Zo reageren volgers op onthulling Nikkie de Jager

Door: DitjesenDatjes
13-01-2020

Nikkie de Jager is geboren als jongen. Dat maakte de Youtuber bekend via een video. Ze liet weten het erg spannend te vinden om het te vertellen, want dit geheim droeg ze jaren met zich mee. Duizenden mensen hebben al gereageerd op de video, en gelukkig krijgt ze heel veel steun.

Lieve reacties

,,Ik accepteer je Nikkie. En je bent nog steeds Nikkie”, luidt een van de positieve en lieve reacties op de onthullende video. ,,Ik ben zo trots op je meid”, ,,Ze is geweldig! Ik ben zo trots op haar en toen ze moest huilen moest ik ook huilen” en ,,Mijn mond viel open. Ik ben zo trots en blij voor je”, schrijven anderen.

Veel volgers schrijven dat ze het totaal niet zagen aankomen. In Nederland gingen er al een tijd geruchten rond maar in het buitenland komt dit nieuws als een enorme shock voor de volgers. ,,Ik had dit nooit verwacht en ben heel erg verbaasd. Maar meid, wat geweldig”, steunt iemand Nikkie.

Chantage

Het was niet Nikkie’s eigen keus op haar geheim te vertellen. In de video laat ze weten dat er mensen zijn die van haar geheim afwisten en haar aan het chanteren waren.

 

Meer DenD