Zó rijk is de ‘schoonfamilie’ van Amalia

Zo rijk is de familie Kaldewei
Door: Matthieu Slee
28-12-2021

Prinses Amalia is verliefd. De 19-jarige Isebrand Kaldewei doet haar hart volgens magazine Bunte al een half jaar sneller kloppen. Isebrand is galant, ziet er goed uit én komt uit een zeer gefortuneerde familie…

Isebrand Kaldewei komt uit Münster en maakt deel uit van een zeer vermogende familie. De familie is bekend van het sanitairbedrijf dat de familienaam draagt. Eind november waren prinses Amalia en Isebrand in New York gespot toen ze hand in hand over de Brooklyn Bridge liepen. Ze werden door een oplettende voorbijganger gefotografeerd en weekblad Story besloot de foto te publiceren. Het gezin van Isebrand bestaat uit vijf personen.

400 miljoen
De ouders van Isebrand zijn Christian (links op de foto) en Janette. Ook heeft hij twee broers: Rinnewe en Rickmar. Noch Isebrand noch diens broers zullen naar alle waarschijnlijkheid ooit financiële zorgen hebben, want de familie heeft een vermogen van liefst 400 miljoen euro. Maar om het geld is het Amalia natuurlijk niet te doen. De prinses vertelde dat ze van galante jongens houdt. Ze doelde ongetwijfeld op Isebrand. Haar ouders, Willem-Alexander en Máxima, zouden hun ‘schoonzoon’ overigens in New York al hebben ontmoet.

Van goeden huize
Dat schoonzoon Isebrand van goeden huize is, zal onze Koning en koningin plezier doen. Familiebedrijf Kaldewei is wereldleider in de productie van hoogwaardige badkameroplossingen van geëmailleerd staal. Het bedrijf is actief in meer dan tachtig landen en heeft zevenhonderd mensen in dienst. Overigens is de vader van Isebrand zelf actief met startup Iduwi. Deze social video-community werd in 2014 door Christian en twee partners opgericht. Het platform wil merken en klanten dichter bij elkaar te brengen door middel van branded entertainment.

Meer DenD