Zó rijk is John de Bever

John de Bever is schatrijk
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

John de Bever liet onlangs weten dat hij geen idee heeft hoeveel geld er op zijn rekening staat. Maar met zijn succesvolle carrière als volkszanger en een eigen realityserie werd er al vermoed dat het een hoop zou zijn. En dat klopt: zóveel verdient John de Bever!

Het gaat John de Bever de afgelopen tijd voor de wind. Hij heeft naar eigen zeggen zo’n vier optredens op een dag en zijn realityserie waar hij samen met zijn partner Kees Stevens een kijkje in zijn leven geeft, is een groot succes.

Dít verdient John

Voor het geld doet hij het niet, vertelde John al eerder in gesprek met weekblad Privé. Sterker nog: hij heeft geen idee wat er op zijn bankrekening staat! ,,Dat maakt mij ook absoluut niet uit. Ik vind mijn werk ook helemaal niet bijzonder. Ik sta maar wat te zingen en verdien daar goed mijn brood mee.”

Door fans werd al vermoed dat de zanger behoorlijk wat centen verdient, en dat klopt: volgens weekblad Party vraagt John voor een half uurtje 3495 euro. Wanneer hij dan inderdaad vier keer op een avond optreedt, betekent dit dat hij bijna 14.000 euro verdient. En dat op één avond! Wanneer de zanger dit een aantal avonden per week doet, verdient hij al snel 150.000 euro per maand.

Verleden

Overigens heeft John in het verleden ook zwaardere periodes gekend. ,,In het begin van mijn carrière deed ik het aardig, maar had ik nooit een dubbeltje op zak”, vertelde hij aan Privé. John vindt het dan ook belangrijk dat hij zijn rijkdom deelt met familie en vrienden. ,,Ik het belangrijk om vrienden en familie te laten meegenieten van mijn succes.”

Tags

JOHN DE BEVER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck