Zó sloeg de vonk over tussen Connie en haar nieuwe liefde

Zo sloeg de liefde bij Connie over
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Het was een lovesong van zanger Tino Martin die Connie Witteman (70) in de armen dreef van haar nieuwe geliefde Henk de Vries.

De eigenaar van hasjketen The Bulldog, goed voor een vermogen van maar liefst €100 miljoen volgens Quote, stuurde Connie een videoclip van de zanger, voordat ze romantisch gingen tafelen bij sterrestaurant Aan de Poel in Amstelveen.

Romantisch

De hint en de boodschap was overduidelijk. ‘EEN KEER’ vertelt ons verhaal, had De Vries tegen Connie gezegd. En inderdaad de teksten blijken 100% romantisch, ze blijken een spetterende ode aan de sluimerende liefde tussen twee mensen. ‘Ik kan niet zonder jou’, ‘Is er nog een kans dat je van mij houdt’, ‘Nog een keer samen zijn met jou‘ en zo zingt Tino Martin nog een tijdje door.

LEES OOK:

‘Nieuwe liefde van Connie onthuld’

Connie en de 70-jarige zakenman blijken 36 jaar geleden al een romance met elkaar te hebben gehad. Daarna gingen ze beiden verder met hun eigen leven. Ze verloren elkaar echter niet uit het oog, zegt een gelukkige Connie tegen RTL. En ze steunden elkaar in moeilijke tijden.

Muzikaal signaal

Witteman, die alweer drie jaar single was nadat haar relatie met de veel jongere Eugène van Dun op de klippen was gelopen, reageerde verrast op het muzikale liefdessignaal. Maar ze realiseerde zich ook tegelijkertijd dat zij en Henk naadloos bij elkaar passen.

De decennialange vriendschap sloeg dus opeens om in liefde. Vlinders fladderen in het rond. ,,Ik val op zijn type, zijn humor en ik val op zijn lichaamstaal”, zegt Connie.

De Vries heeft overigens geen behoefte aan het uitbundige societyleven van de voormalige zangeres ‘Vanessa’, die door de jaren heen nogal veel publiciteit genereerde. Op de rode loper bij feesten en premières zal hij niet gearmd met Connie Witteman paraderen. Althans, voorlopig niet.

Tags

CONNIE WITTEMANHENK DE VRIESTHE BULLDOGTINO MARTIN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck