Showbizz-expert Anette de Vries: ‘Zo spelen Martien Meiland en Caroline een sluw een-tweetje!’

Anette vindt iets van Martien en Caroline
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Anette de Vries

Het nieuwe Noordwijkse pension van de Meilandjes wordt getroffen door een zure vergunnings-‘Code Rood’. Vastbesloten om zich niet van de wijn te laten brengen, zoeken ze sluw een weg omhoog.

Wat een gezeik weer! Net toen de Meilandjes op het punt stonden om hun langverwachte luxe pension Code Rosé te openen, kregen ze te maken met een flinke domper vanuit de gemeente Noordwijk: een vergunning die super last minute niet in de haak bleek te zijn. Martien, altijd goed voor een dosis drama, kon zijn verontwaardiging niet verbergen op het moment van het lintjes doorknippen: ,,Ronduit schandalig! Ik ben flabbergasted!”

Wirwar
De gastheer vond een partner in crime in zijn nieuwe huisvriendin en hoogstwaarschijnlijk ver familielid, het niet te kloppen politiek fenomeen Caroline van der Plas (BBB), die ook aanwezig was bij de opening. Samen speelden ze handig in op de situatie om de bureaucratische wirwar aan de kaak te stellen en zo een momentje voor de camera’s te creëren.

Rosé
Onder het genot van twee glazen rosé, als onbetwistbaar bewijs van hun genetische verwantschap, sprak Caroline haar standpunt luid en duidelijk uit: ,,Wat een rotgemeente, man. Echt bizar. De overheid hoort er voor de burger te zijn en niet andersom.”

Overtreding
Het lijkt erop dat hun een-tweetje heeft gewerkt. Na alle ophef probeerde de gemeente Noordwijk in ieder geval de Meilandjes een steuntje in de rug te geven. Als ze binnen de gestelde termijn de benodigde vergunning weten te verkrijgen, zal deze ‘fout’ rechtgezet worden en snel vergeten zijn. Een overwinning voor de familie die niet zomaar aan de kant geschoven wordt.

Attractie
Terwijl ze wachten op een definitieve oplossing, bedacht Martien een plan om de vergunningsproblemen te omzeilen en toch gasten te kunnen ontvangen. Hij besloot zichzelf eenvoudigweg te transformeren tot een levende attractie in het woongedeelte van het pension. Een slimme zet om de boel draaiende te houden en de gasten een wel héél intieme ervaring te bieden. Het belooft een enerverend avontuur te worden in Pension Code Rosé!

Tags

CAROLINE VAN DER PLASMARTIEN MEILANDNOORDWIJK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck