Zo viel de zus van Yolanthe dertig kilo af

Xelly Cabau
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De zus van Yolanthe Cabau van Kasbergen is dertig kilo afgevallen na haar zwangerschap. In een vlog vertelt Xelly daar alles over.

Sporten

Xelly heeft toe dat ze eigenlijk niet snapt hoe ze dertig kilo is afgevallen. ,,Dat weet ik eigenlijk ook niet. Ik at echt twéé maaltijden per ‘maaltijd’, vraag maar aan mijn vriend, het is echt heel erg”, zegt ze in de camera. ,, Ik heb eigenlijk na de bevalling nog steeds niet gesport, terwijl ik sporten best wel leuk vind. Dus ja, hoe ik weer ben afgevallen, weet ik niet… Maar dat betekent niet dat ik nu helemaal strak ben hè.”

Tijdens haar zwangerschap van zoontje Yono was Xelly maar liefst dertig kilo aangekomen. Daar schaamt ze zich niet voor. Sterker nog: ze begrijpt heel goed waarom haar lichaam zo werkte. ,,Ik ben ongeveer dertig kilo aangekomen, maar… ik heb natuurlijk een baby gekregen hè, dus daardoor zat er heel veel vocht in mijn lichaam.”

Haar zus Yolanthe was ook zo weer in shape na de geboorte van zoontje Xess Xava. De actrice is in tegenstelling tot haar zus wél vaak in de sportschool te vinden. Daar doet ze er alles aan om haar prachtige lichaam te behouden, want ze pronkt er graag mee op Instagram.

 

https://www.instagram.com/p/B49ntUhn8Ct/

https://www.instagram.com/p/B48nw_hgO56/

 

Tags

AFVALLENCABAUKILOXELLYYOLANTHE SNEIJDERZUS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck