Zó viel Samantha Steenwijk 22 kilo af

Samantha Steenwijk 22 kilo lichter!
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Samantha Steenwijk is maar liefst 22 kilo afgevallen, iets waar ze maar wat trots op is. Maar hoe deed ze dat eigenlijk? De zangeres onthult haar geheim.

Veel discipline

22 kilo raak je niet van de één op de andere dag kwijt, en daar weet Samantha alles van. Er is veel discipline voor nodig. ,,Ik deed nooit aan sport en ik heb er nog steeds een hekel aan. Maar gelukkig heb ik mijn sport gevonden in mijn paard”, vertelt ze aan RTL Boulevard. ,,Ik dressuur ook nog op andere paarden om beter op mijn eigen paard te zitten. Dus het is echt heel veel bewegen.”

Maar met alleen bewegen vliegen de kilo’s er nog niet meteen af. Samantha heeft haar eetgewoontes ook aangepast. Hoewel ze eerder grote borden met eten leeg at, neemt ze nu kleinere porties. ,,Ik voel me echt een stuk lekkerder. Ik moest alleen een nieuwe garderobe aanschaffen, dat was natuurlijk wel jammer”, lacht Samantha.

‘Je moet het voor jezelf doen’

Nadat ze was afgevallen werd ze overspoeld met complimenten ,,Ik heb heel veel reacties gekregen vol lof en complimenten”, vertelt ze trots.

Toch was dat niet haar motivatie om af te vallen. ,,Dat is natuurlijk hartstikke fijn, maar ik heb het gedaan omdat ik me zelf niet meer lekker voelde in mijn lijf. Je moet het uiteindelijk voor jezelf doen en niet voor de mensen om je heen. Die hebben toch wel een oordeel.”

Tags

DIEETGEHEIMONTHULDSAMANTHA STEENWIJK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck