Zo vierde Monique Eerste Paasdag: ‘even genieten’

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De afgelopen tijd is niet makkelijk geweest voor Monique Westenberg: voor de tweede keer heeft André haar verlaten en haar en hun zoontje achtergelaten. Terwijl de zanger Pasen viert bij de familie van Soelen, maakt Monique er het beste van samen met zoontje André en vrienden.

Koekjes versieren

Terwijl André zich niet schaamt om zijn vertrek en regelmatig in de media verschijnt om over de break-up te praten én te vertellen hoeveel geluk hij heeft dat hij wordt opgevangen door Sarah van Soelen en haar ouders, blijft het vanuit Monique stil. Zij reageerde eenmalig op de breuk maar laat er nu niets meer over los. Via haar Instagrampagina is echter wel te zien wat Monique de laatste tijd bezig houdt.

Op eerste Paasdag besloot Monique geen luxe brunch te organiseren en zich niet chique aan te kleden zoals André dat wel deed bij de familie van Soelen. In plaats daarvan mochten zoontje André en een vriendje van hem koekjes versieren met glazuur terwijl de volwassenen gezellig samen aten. Als klap op de vuurpijl deed kleine André mee aan een tekenwedstrijd en won hij de eerste prijs: een gigantische chocolade paashaas.

Reacties

Monique heeft honderden reacties ontvangen op haar foto’s van Eerste Paasdag, overwegend positief. Haar volgers prijzen Monique voor de betrokkenheid bij haar zoontje en hoe knap het is dat zij ondanks de tegenslagen in de liefde haar kind altijd op nummer 1 zet.

Tags

ANDRÉ HAZESGENIETENMONIQUE WESTENBERGPASENRELATIEUIT ELKAARZOONTJE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck