Zo viert Máxima morgen haar verjaardag

Máxima viert morgen feest
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Koningin Máxima mag morgen, op 17 mei, alweer 51 kaarsjes uitblazen. En omdat ze vorig jaar toen ze vijftig werd helaas geen groot feest kon geven, zou dat dit jaar wel het plan zijn.

Hoewel er nog weinig details bekend zijn over de verjaardag van Máxima, gaat de koningin het volgens royaltyverslaggever Annemarie de Kunder groots vieren.

‘Het wordt groots gevierd’

Máxima werd vorig jaar vijftig, maar vanwege de coronamaatregelen was een groot feest natuurlijk niet mogelijk. ,,Vorig jaar kon ze het niet vieren, maar ze zei wel: zodra het kan gaan we het groots aanpakken”, onthult Annemarie in RTL Boulevard.

En daar zou Máxima nog steeds achter staan. ,,Ik heb begrepen dat ze het volgend weekend, het weekend na haar verjaardag, groots gaat vieren. Al haar vrienden en familie komen dan en dat is gewoon in het paleis.”

Pottenkijkers

Het is niet bekend of het wordt gevierd in paleis Huis ten Bosch of paleis Noordeinde, maar volgens Annemarie is Huis ten Bosch de beste optie om het feest te geven. Ze gokt dan ook dat Máxima’s verjaardag daar wordt gevierd. ,,Daar is alles lekker afgeschermd dus daar kunnen ze zonder pottenkijkers lekker feest gaan vieren.”

Tags

JARIGKONINGIN MAXIMAMAXIMAVERJAARDAG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck