Zó viert verliefde André Hazes Oud & Nieuw!

André geniet van zijn nieuwe liefde
Door: Matthieu Slee
30-12-2021

André Hazes geniet met Anne Rose Zonneveld in Marbella van de liefde. Hier vieren ze samen Oud & Nieuw!

Heeft André Hazes zijn ’mentale burn-out’ verwerkt? Hij was nog maar net terug uit Las Vegas en heeft daarna direct zijn koffers weer gepakt. De komende week geniet de zanger volop van het gezelschap van de mooie Anne Rose Zonneveld. Ze verblijven in Marbella, waar ze ook Oud en Nieuw zullen vieren. Gossip-queen Yvonne Coldewijer laat weten dat de twee daarna doorreizen naar Italië.

Samenwonen
Volgens Coldewijer waren ze eerder van plan naar Londen te gaan, maar vanwege de strengere coronaregels hebben ze hun plannen gewijzigd. DenD berichtte al eerder dat Anne Rose de administratie doet voor Andrés moeder Rachel. Daarnaast werkt ze als salesmanager bij restaurant Mama Kelly. Anne Rose woont nog bij haar ouders in Vinkeveen, maar volgens Coldewijer zou dat niet heel lang meer het geval zijn. De twee zouden nu al plannen hebben om te gaan samenwonen.   

Afscheid
Mochten ze inderdaad onder één dak gaan wonen, dan is dat snel. Heel snel. André heeft nog maar net afscheid genomen van zijn vorige vriendin, Sarah van Soelen. 2021 was sowieso een turbulent liefdesjaar voor André. Hij brak dit jaar ook definitief met Monique Westenberg, de moeder van zijn vierjarige zoontje.

Liefdesbiografie
Andrés ’mentale burn-out’ zou dan ook zijn veroorzaakt door enerzijds ‘het gemis aan optredens door de coronapandemie’ maar zeker ook door de ‘ontwikkelingen in zijn privéleven’. De vraag is nu: brengt Anne Rose rust in zijn leven of is zij slechts een nieuw hoofdstuk van zijn liefdesbiografie…

Meer DenD