Zó werd KZK-ster Bob Sikkes ontdekt

Bob Sikkes
Door: Eva Steins
27-11-2020

We zien zijn naam de laatste weken steeds meer en meer voorbijkomen: Bob Sikkes. De aannemer in het razend populaire programma ‘Kopen zonder Kijken’ is in een korte tijd een favoriet gezicht op de Nederlandse televisie geworden. Hoe is zijn tv-carrière begonnen?

Kijkers smullen van het populaire programma ‘Kopen zonder Kijken’. Niet alleen om de nodige sensatie, maar ook de bouwkundige expertise én uitstraling van Bob Sikkes blijven niet onopgemerkt. Het was dan voor velen ook een flinke teleurstelling dat Bob bezet bleek.

LEES OOK:

DIT is de partner van Kopen zonder Kijken-‘hottie’ Bob Sikkes

Ontdekt

We hebben Bob eerder gezien in de programma’s ‘Bouwval gezocht’ en ‘TV-Makelaar Mission Impossible’, maar met Kopen zonder Kijken werd hij pas echt bekend. Bob doet een boekje open over hoe hij ontdekt werd en waar zijn tv-carrière startte. Aan de Vriendin vertelt Bob er alles over.

,,Ik ben daar tien jaar geleden voor gevraagd. In een restaurant raakte ik in gesprek met een vrouw die voor de tv werkte. Ik vertelde dat ik bouwkunde had gestudeerd, maar dat ik geen gelijkgestemde kon vinden met wie ik wilde samenwerken. Grappig, zei ze, ze vond mij helemaal geen jongen voor de bouw. En ze had een zwager met een bouwbedrijf die eigenlijk ook geen type voor de bouw was.

Ik vroeg haar zijn nummer en na vijf minuten praten, wisten Marius en ik dat we moesten gaan samenwerken. Uiteindelijk zijn we zelfs compagnons geworden in zijn bouwbedrijf. Een week na mijn ontmoeting met die vrouw belde de productiemaatschappij.”

Meer DenD