Zó werd Leontine gekoppeld aan multi-miljonair

Zo werd Leontine gekoppeld aan nieuwe liefde
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Julia Zendman

Leontine Ruiters kiest voor een leven zonder Marco Borsato en gaat verder met de steenrijke multi-miljonair John Huiberts. Yvonne Coldeweijer bracht gisteren het nieuws naar buiten en ondertussen is het bevestigd.

Leontine vertelt in de Instagram Story van vriendin Merel hoe zij John heeft ontmoet. ,,Wij zaten hier buiten, weet je nog? En toen waren er mannen aan het werk met enorme herrie, en toen hebben we het over een date gehad, voor mij”, vertelt Leontine. Ze vervolgt met: ,,Zij heeft mij gekoppeld”, wijzend naar vriendin Merel.

Bevestigd

Het is John die de geruchten van Yvonne Coldeweijer duidelijk bevestigd. ,,We hebben elkaar via een wederzijdse vriendin toevallig ontmoet. Zo is dit tot stand gekomen. Het kwam voor beiden heel onverwacht. We zijn aan het daten en elkaar aan het ontdekken en dat is heel fijn en heel leuk”, vertelt de nieuwe vlam van Leontine aan RTL Boulevard. Opvallend is dat het management van Leontine niet wilde reageren.

Borsato

In 1998 trouwde Leontine met Marco Borsato, maar na zijn buitenechtelijke avontuurtjes strandde het huwelijk in 2020. Toch sprong de vonk voor even weer over in 2021. Marco liet in De 538 Ochtendshow met Frank Dane weten dat zijn hart bezet was en dat hij en Leontine ‘de vorm’ loslieten. Na de misstanden bij The Voice of Holland, waarbij de zanger werd beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag, zou Leontine weer een punt achter de relatie te hebben gezet. Die punt lijkt nu voorgoed met de komst van John die Leontine weer laat stralen.

Tags

LEONTINE RUITERSMARCO BORSATONIEUWE LIEFDETHE VOICE OF HOLLAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie