Zo zag Nikkie er voor de fillers en botox uit

Door: DitjesenDatjes
07-01-2019

Nikkie de Jager heeft miljoenen volgers op Instagram. Wereldwijd wordt zij door jonge meiden herkend op straat. De visagiste heeft onder andere Kim Kardashian en Drew Barrymore opgemaakt, maar ze is vooral bekend door video’s waarin ze zichzelf voorziet van een flinke laag make-up. In haar pubertijd droeg Nikkie beduidend minder make-up dan tegenwoordig. Op een oude foto is ze nauwelijks te herkennen.

Plastische chirurgie?

Bij de foto schrijft Nikkie ,,Thank God for puberty and fillers.” De Youtuber heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze onder het mes is gegaan. Zo heeft ze niet alleen botox gebruikt, maar ook fillers in laten spuiten in haar wangen, onder haar ogen en in haar lippen. Ook heeft ze haar neus en lippen laten veranderen.

Een aantal volgers vragen zich af waarom ze al die fillers heeft laten inspuiten. Ze speculeren dat ze misschien wel een verkeerd voorbeeld geeft aan haar miljoenen jonge volgers, want ook zonder plastische chirurgie ben je mooi. Toch zijn er veel volgers die de keuze van Nikkie respecteren.

View this post on Instagram

THANK GOD FOR PUBERTY AND FILLERS 👽✨

A post shared by NikkieTutorials (@nikkietutorials) on

Meer DenD