Zo zagen BN’ers eruit tijdens Gay Pride

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Tachtig kleurrijke boten door de grachten van de Nederlandse hoofdstad. Zaterdag was de wereldberoemde ‘Canal Parade’ van de (Gay) Pride Amsterdam. De organisatie meldt enorm tevreden te zijn en zegt dat het evenement vlekkeloos is verlopen.

Zelfs de politie kijkt positief terug. Een woordvoerster meldt: ,,Het is heel prettig verlopen. Een fijn feest voor iedereen”. De bonte stoet met boten trok volgens de organisatie wel honderdduizenden bezoekers die feestend toekeken langs de kant.

Van de #OLVGay boot van Onze Lieve Vrouwen Gasthuis tot de brandweer en politieke partijen. Iedereen pakte enorm uit voor de parade. En niet alleen bedrijven maar ook BN’ers gingen los met hun outfits.

Roxeanne Hazes

‘De zoon van André’ heet ”zoveel skittie” (schijt aan) iedereen! Zij gaat voor weinig stof en laat haar getransformeerde lichaam met trots zien!

https://www.instagram.com/p/B0srBA6gQ3U/?utm_source=ig_embed

Victoria Koblenko

Actrice Victoria Koblenko vond haar dag waarschijnlijk goud waard! Koblenko kon haar dansjes doen in deze grote tule jurk special gemaakt voor de Canal Parade door designer David Laport. Zij was te spotten op de boot van W Hotel Amsterdam.

https://www.instagram.com/p/B0sn5ECIVa8/?utm_source=ig_embed

Ellie Lust

Uiteraard was Ellie Lust met trots weer van de partij. Vorig jaar liep de politieagente voor de laatste keer in haar uniform tijdens de Pride Walk. Dit keer presenteerde zij live de Pride Amsterdam in het roze.

https://www.instagram.com/p/B0vJYSmHcGK/

Ferry Doedens

,,Liefde is het antwoord!” zegt Rapha Perachi, de date van Ferry Doedens. Samen met Victoria Koblenko zaten zij ook op de boot van W Hotel Amsterdam met elkaar te pronken.

https://www.instagram.com/p/B0tkrshC4MG/

Kim Feenstra

Model Kim Feenstra geeft een ode aan haar idool Diva Mayday door haar te portretteren als Mayday én ‘gewoon’ als Robin. ,,Zonder Mayday geen feestje” zegt Kim op Instagram.

https://www.instagram.com/p/B0sr4B8C8iH/?utm_source=ig_embed

Olcay Gulsen

Olcay wordt Goldcay tijdens de Canal Parade! Ook zij straalt in het goud met de mysterieuze Remco Vank.

https://www.instagram.com/p/B0scXsEgNMK/

Fred van Leer

Stylist Fred van Leer heeft níet zijn hysterische outfit uit de kast getrokken. Geen ‘roekoe roekoe’ of regenboogblouse. Zo te zien heeft hij wél enorm genoten van de dag en is daarna gelijk gevlucht naar het Indonesische eiland Bali.

https://www.instagram.com/p/B0vFLYnC4BA/

Tags

FERRY DOEDENSFRED VAN LEERKIM FEENSTRAOLCAY GULSENROXEANNE HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck