Zo zien onze BN’ers eruit in de toekomst

Door: Ditjes en Datjes
20-07-2019

Dit keer geen botox of fillers maar juist enorm veel rimpels en grijze haren! Onze BN’ers zetten een nieuwe trend in gang en dat is: de ouderdom-app.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Gevaarlijke app

Van Jim Bakkum tot Angela Groothuizen, Chantal Janzen en zelfs het 1-jarige zoontje van Roxeanne Hazes. De BN’ers gebruiken de zogenoemde ‘Face App’ massaal. Deze Russische app geeft je een kijkje in de toekomst. Het toont namelijk hoe je eruit ziet als je wat jaren ouder bent. Door middel van een selfie te uploaden in de app, transformeert hij jou in een en al rimpels en grijze haren. Het levert hilarische beelden op! Maar de app schijnt niet heel veilig te zijn…

Veel informatie opgeslagen

De FaceApp komt uit Rusland en is volgens veel experts best wel gevaarlijk. Iedereen wordt zelfs gewaarschuwd bij het gebruiken van deze app. Er wordt volgens de privacyverklaring namelijk veel informatie opgeslagen. Denk aan: foto’s van je gezicht, locaties, je IP-adres, cookies die je telefoon verzamelt en zelfs toestel gegevens van je eigen telefoon. Er is nog niet duidelijk wat ze met al deze informatie doen.

Tech-journalist DaniΓ«l Verlaan tweet het volgende op Twitter: ,,Ze verzamelen veel informatie (beelden van je gezicht, locatie, IP, telefoon-ID etc.) over je en delen die data met allerlei andere bedrijven. Veel plezier”.

Jim Bakkum

Chantal Janzen

 

Mattie en Marieke

Fender, zoontje van Roxeanne Hazes

Jan Versteegh

View this post on Instagram

Vrij zorgelijk dit…

A post shared by Jan Versteegh (@jan_versteegh) on

Angela Groothuizen

Ruben van der Meer

View this post on Instagram

Ouwe grap dit…

A post shared by Ruben van der Meer (@rubenvdmeer) on

 

Meer DenD