Zo ziet de dochter van prinses Stéphanie er nu uit…

Door: DitjesDatjes
08-03-2018

De 23-jarige Pauline Ducruet, oudste dochter van Stéphanie van Monaco en kleindochter van wijlen Grace Kelly, timmert hard aan de weg. Aan haar looks lijkt ze een modellencarrière in het verschiet te hebben, maar niks is minder waar.

Louis Vuitton

Ze studeerde aan Parsons School of Design in New York, liep stage voor Vogue en werkte kort voor Louis Vuitton. Ze is standaard te zien bij de belangrijke modeshows en heeft samen met een vriendin haar eigen kledinglijn, Altered Designs, ontworpen.

Maar de dochter van Stéphanie en ex Daniel Ducruet heeft ook nog een andere hobby: duiken. Dat deed ze ooit op hoog niveau. Ze deed als tiener mee aan het Wereldkampioenschap Duiken en aan de Olympische Jeugdspelen in Singapore in 2010.

Rock ’n roll

In een interview zei ze: ,,Mijn ouders hebben me nooit verteld wat ik moet doen of hoe ik me zou moeten kleden. Ze laten me dingen doen die bij mijn persoonlijkheid passen. Ik ben altijd een beetje rock ’n roll geweest.”

Afgelopen week verscheen ze op de rode loper van Chanel tijdens Paris Fashion Week:

 

 

Meer DenD