Zoete wraak van Meghan Markle’s ex man: ‘rijker dan zij’

Ex-man Meghan neemt wraak
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Bijna tien jaar nadat hun scheiding definitief werd, leeft Meghan Markle’s ex-man Trevor Engelson zijn beste leven…

Meghan is nu getrouwd met prins Harry en was van 2011 tot 2014 getrouwd met Engelson, een filmproducent, voordat hun scheiding werd afgerond en ze een van de beroemdste vrouwen ter wereld werd. Sindsdien is Engelson hertrouwd – en volgens de Daily Mail wordt Meghan’s naam nog steeds niet uitgesproken onder zijn familie en vrienden, omdat het mislukte huwelijk een teer punt voor hem is.

‘M’-woord mag niet genoemd worden

De insider voegde eraan toe dat Engelson vader is van twee kinderen met zijn huidige vrouw, erfgename Tracey Kurland, met wie hij in 2019 trouwde. Dankzij de rijkdom van Kurland en zijn eigen carrièresuccessen zou hij tegenwoordig zelfs rijker kunnen zijn dan de hertogin van Sussex. De bron vertelde ook aan Daily Mail : ,,Iedereen in Trevors leven weet dat hij het ‘M’-woord niet mag noemen.”

,,Hij is verder gegaan en in veel opzichten zou je kunnen zeggen dat hij een beter leven heeft dan Meghan. Hij heeft waarschijnlijk meer geld dan zij nu, hij doet waar hij van houdt en staat niet in de schijnwerpers. Het is de ultieme wraak”, aldus de bron. Zijn huidige huwelijk heeft zijn fortuin vergroot tot niveaus die verder gaan dan waar Meghan Markle en Prins Harry van kunnen genieten.

Stinkend rijk

Kurland werkt als voedingsdeskundige, maar ze heeft ook een fortuin van negen cijfers geërfd van haar overleden vader, die vóór zijn dood een nettowaarde van 500 miljoen dollar (463 miljoen euro) vergaarde uit zijn carrière in de hypotheeksector. Na zijn dood in 2021 erfde zijn dochter volgens lokale media 250 miljoen dollar.

In de jaren sinds zijn scheiding van de nu hertogin van Sussex heeft Engelsons eigen carrière een grote vlucht genomen. Hij leidt het management- en productiebedrijf Underground, gevestigd in Beverly Hills, dat achter de tv-hit Snowfall staat . Engelson en Kurland zijn ouders van twee dochters – nog een reden waarom hij vreugde in het leven vindt.

Gelukkiger dan ooit

,,Toen ik hem onlangs zag, bleef hij maar vertellen dat hij de gelukkigste is die hij ooit is geweest, dat hij het geweldig vindt om vader te zijn en dat hij zich nog nooit zo voldaan heeft gevoeld”, vertelt de bron. Ze voegden eraan toe dat Engelson, toen hij en Meghan aanvankelijk scheidden, diepbedroefd was en zei: ,,Hij is een goede kerel, maar Meghan verpletterde hem toen ze om een ​​scheiding eiste. Toen ze met prins Harry begon, werd hij opnieuw verpletterd omdat hij voortdurend aan haar herinnerd werd vanwege de publiciteit rond het huwelijk en daarna het drama van het interview met Oprah.”

Engelson en Meghan ontmoetten elkaar voor het eerst in 2004 in een Hollywood-bar en hadden zeven jaar een relatie voordat ze in 2011 in het huwelijksbootje stapten.

Tags

MEGHAN MARKLETREVOR ENGELSON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck