Zoetsappige ‘Overkill’ door Rob Kemps

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Julia Zendman

Sinds Rob Kemps zijn gezin heeft verlaten voor zijn achtergronddanseres Stephanie Klaver gaat er vrijwel geen minuut voorbij zonder dat de twee beelden hun fantastische relatie op social media naar buiten brengt.

Rob Kemps heeft zijn vrouw en twee jonge kinderen verlaten voor zijn achtergronddanseres. Sindsdien is hij alleen maar bezig met de buitenwereld, en dus ook zijn ex-vrouw, laten zien wat voor fantastische tijd hij beleeft met zijn nieuwe liefde. Dit moet ongelooflijk veel pijn doen bij de moeder van zijn kinderen.

Flauw

Privé-journalist Jan Uriot vindt dat de tortelduifjes helemaal verkeerd bezig zijn. „Waar is hij nou weer mee bezig? Ik bedoel: hij is blij met zijn nieuwe liefde, dat is duidelijk. Het is allemaal leuk natuurlijk als je verliefd bent. Dan wil je dat ook laten zien. Alleen denk ik dan: in zijn vorige leven, zeg maar, met die mevrouw met wie hij dat kind heeft, zagen we nooit wat eigenlijk en was hij heel voorzichtig met alles maar te posten uit zijn privéleven. Nu moeten we het allemaal zien. Is dat dan een beetje naar doen naar die ex toe? Ik snap dat nooit zo goed. Ik vind dat zo flauw”, schrijft hij in zijn rubriek Wat Vindt Jan. Rob schijnt ineens enorm de behoefte te hebben om gezien te worden. Daar heeft Jan een goede oplossing voor bedacht: „We zien foto’s uit Parijs, heel veel foto’s op de fiets en weet ik veel allemaal meer. Bij de Eiffeltoren, allemaal prachtig en mooi. Dan denk ik: als je die foto’s allemaal post… Ik zou gewoon een cameraploeg meegenomen hebben en dan een nieuwe serie van: ik laat mijn nieuwe liefde Parijs zien.”

Tags

ROB KEMPS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck