Zoey Deutch greep naast Hunger Games: dat was best wel pijnlijk

Door: DitjesDatjes
03-08-2022

Het feit dat Zoey Deutch naast de rol van Katniss Everdeen in The Hunger Games-films greep, doet volgens de actrice nog altijd pijn. Dat vertelt ze in de podcast Lights Camera Barstool.

“Ik deed auditie voor Katniss, maar ik wist dat ik de rol niet zou krijgen omdat ze tijdens de screentest aan me vroegen of ik tekst voor een andere rol wilde voorlezen”, herinnert Zoey zich. “Tja, dat was best wel pijnlijk”, aldus de actrice die meespeelde in series als The Suite Life on Deck en The Ringer. De rol van Katniss ging uiteindelijk naar Jennifer Lawrence.

Net zo pijnlijk, of misschien nog wel pijnlijker, was een uitreiking van een awardshow waar de actrice de winnaar van de beste miniserie bekend mocht maken. “Voor iedere serie die genomineerd was, had ik auditie gedaan en de rol niet gekregen”, zegt Zoey. “Tijdens de coronapandemie waren er vier projecten waar ik auditie voor deed die ik allemaal heel graag wilde hebben. En bij alle vier was het van ‘en de award gaat naar…’ Ik kreeg geen één van die rollen!”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD