Zomergast Van Gaal: bijna zeker dat ik stop

Door: DitjesDatjes
05-08-2018

HILVERSUM – De kans lijkt klein dat Louis van Gaal nog aan de slag gaat als coach. “Het is voor 90 procent zeker dat ik stop”, zei hij zondag in het televisieprogramma Zomergasten. ,,Maar ik kan nog niet helemaal zeggen dat ik met pensioen ben.”

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Van Gaal liet eind april bij een uitzending van Ziggo Sport weten dat hij een aanbieding had gekregen, die hij bijna niet kon weigeren. Maar hij heeft uiteindelijk toch nee gezegd. ,,Die job was op mijn lijf geschreven. Als ik alleen op de wereld was, dan had ik het gedaan, maar dat ben ik niet.” Hij wilde niet zeggen uit welk land of van welke club het aanbod kwam.

Hij lijkt zich te gaan richten op zijn pensioen met zijn vrouw Truus. ,,Ik had een afspraak om op mijn 55e te stoppen, maar daar is al tien jaar bijgekomen.”

De 66-jarige Van Gaal was de tweede gast in Zomergasten. Vorige week ontving Janine Abbring actrice en theatermaker Romana Vrede. In de komende weken schuiven respectievelijk internetpionier Marleen Stikker, schrijver Pieter Waterdrinker, minister Eric Wiebes (Economische Zaken en Klimaat) en Perel aan.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD