Zonder Monique geen doorstart carrière André?

Komt André er zonder Monique niet bovenop?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Alles wijst erop dat André en Monique weer samen zijn. Na hun gezinsvakantie in Amerika zijn ze op dit moment met zoontje Dré in Thailand. De grote verzoening zouden we gaan zien in de documentaire die later dit jaar uitkomt. ,,André voelt druk van buitenaf dat hij zijn carrière alleen nieuw leven kan inblazen als hij weer voor Monique en het gezinsplaatje kiest”, concludeert Yvonne Coldeweijer.

Al maandenlang zit iedereen in spanning: komt er nou wel of geen verzoening tussen André en Monique? De intieme kiekjes van hun vakantie in Amerika leken hét bewijs te zijn dat het stel weer samen was. De verliefde blikken, een knuffel en een kus werden vastgelegd door een fotograaf van Privé. Maar terug in Nederland werden zij niet meer samen gespot en leek er helemaal geen sprake te zijn van een verzoening.

Opdracht van Videoland

Dat het stel niet meer samen werd gezien in Nederland, blijkt een simpele reden te hebben. Volgens weekblad Privé zijn André en Monique al lang weer bij elkaar, maar hebben ze van Videoland de opdracht gekregen zich niet meer met elkaar te laten zien, in de hoop op die manier de afloop van de documentaire geheim te houden.

‘André twijfelt nog’

Maar volgens Yvonne Coldeweijer twijfelt André nog steeds of hij wel met Monique verder wil. Toen André vorig jaar een relatie had met Sarah van Soelen, kwam hij regelmatig negatief in het nieuws omdat velen hem zat waren door de ‘overkill’. Nu wil de zanger niets liever dan weer met open armen ontvangen worden door Nederland.

,,Waarschijnlijk voelt hij gewoon druk van buitenaf dat hij zijn carrière alleen nieuw leven kan inblazen als hij weer voor Monique en het gezinsplaatje kiest”, meldt Coldeweijer op Instagram. ,,Dat is de reden waarom hij nu bij haar terugkomt en dit wil brengen in de docu. Maar hij blijft onrustig en zoeken naar wat hij diep in zijn hart nou echt wil… Is dat het verstikkende gezinsleven met Monique? Of zal hij uiteindelijk terugvallen in zijn drank- en drugsgebruik en Rock ’n Roll lifestyle?”

Tags

ANDRÉ EN MONIQUEANDRÉ HAZESHAZESMONIQUE WESTENBERG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck