Zoon Constantijn en Laurentien niet meer welkom op kostschool

Claus Casimir
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Graaf Claus-Casimir vertrok een paar maanden geleden naar de strenge kostschool Gordonstoun in Schotland. Nu is duidelijk geworden dat de zoon van prins Constantijn en prinses Laurentien naar huis is gestuurd…

Gordonstoun is een prestigieuze kostschool die vooral bekend stond om het spartaanse regime en de vele pesterijen. Onder anderen prins Philip en zijn zoons Charles, Andrew en Edward en zijn kleinkinderen Peter en Zara Phillips zijn oud-leerlingen van de school.

‘Puberproblemen’

Eerder suggereerde weekblad Weekend dat de jonge graaf vanwege ‘puberproblemen’ naar de superstrenge kostschool werd gestuurd door zijn ouders. Zijn zus Eloise sprong in de bres voor hem: ,,Wat een raar idee om te suggereren dat Claus weggestuurd wordt, terwijl het de leukste en sociaalste jongen is.”

Maar toch is Claus halsoverkop teruggekeerd naar zijn ouders en is hij voorlopig niet welkom op de kostschool.

,,Helaas hebben we onze studenten moeten vragen om na de kerstvakantie voorlopig niet meer terug te keren”, aldus de woordvoerster van Gordonstoun aan weekblad Story. ,,Vanwege de heersende pandemie. Op dit moment kunnen wij geen termijn noemen waarop onze leerlingen weer welkom zijn.”

Tags

CLAUS-CASIMIRELOISEKOSTSCHOOLORANJE BOVENPRINS CONSTANTIJNPRINSES LAURENTIEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck