Zoon Frans Bauer faket ziekenhuisopname: ‘Doet zich voor als Mariska’

Zoon Frans Bauer onder invloed en is helemaal van het pad af
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De juicekanalen hebben hun pijlen op Frans Bauer jr. gericht. Na de verhalen over zijn vermeende bedrog, deelt Juicechannel nog een vreemd verhaal over de 19-jarige zoon van Frans en Mariska Bauer. ,,Hij zei dat hij in het ziekenhuis lag!”

Juicechannel meldde vorige week dat Frans jr. niet trouw is geweest tijdens zijn relatie met Emy. ,,Hij is namelijk met meerdere meiden vreemdgegaan. Hij deed altijd net alsof hij geen relatie had en omdat er op Instagram ook niets over terug te vinden is, werd dit ook geloofd”, schreef Juicechannel op Instagram.

Sindsdien blijft het kanaal maar verhalen ontvangen over de zoon van Frans. ,,Zo ook het verhaal dat we in de volgende stories gaan delen. Dit is bizar.”

Mariska

Frans jr. had even geleden een date, maar toen het zo ver was liet hij niets meer van zich horen. Zijn date belde hem, maar Frans nam niet op. ,,Ze kreeg een reactie terug die van Mariska moest voorstellen”, schrijft Juicechannel. Wat stond er in het berichtje? ,,Hey, ik zie dat je een berichtje hebt gedaan. Je spreekt nu met de moeder van Frans. Hij is niet echt heel goed bereikbaar”, luidt het bericht dat verstuurd was vanaf de telefoon van Frans jr. ,,Hij moet even bijkomen van wat er allemaal is gebeurd gisteren. Het spijt me heel erg dat jullie vandaag niet kunnen afspreken, maar ik hoop dat je het begrijpt!”

‘Ziekenhuisopname’

Maar volgens het kanaal was het helemaal niet Mariska die het bericht had geschreven. ,,Dit was gewoon Frans zelf”, aldus Juicechannel ,,Later gaf Frans aan dat hij was aangereden en stuurde een foto van zichzelf in het ziekenhuis. Achteraf bleek dus dat deze foto van een eerdere operatie is.”

Oude foto

Frans jr. zou de ziekenhuis-foto hebben gestuurd in de hoop dat zijn date het zou geloven. ,,Maar dat deed ze niet”, vervolgt het kanaal. Een vriendin van haar stuurde vervolgens Jan, de jongere broer van Frans jr., een bericht. ,,En die wist natuurlijk van niets.”

Tags

FRANS BAUERFRANS BAUER JR.

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck