Zoon Glennis Grace weer door het lint: ‘slaat meisje in haar gezicht’

Tokkie zoon van Glennis weer eens door het lint gegaan
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

De Jumbo-rel van Glennis Grace en haar zoon Anthony Shane Majri zitten bij velen nog vers in het geheugen. Van zijn taakstraf en agressietraining heeft hij waarschijnlijk weinig geleerd. De 16-jarige is namelijk gezien op Curacao dat hij een meisje in haar gezicht sloeg…

,,Drie keer raden wie zich weer heeft misdragen op het eiland”, schrijft Yvonne Coldeweijer op haar juice-kanaal. Het gaat om de zoon van Glennis Grace. Coldeweijer’s spionnen zitten overal ter wereld en dus ook op Curacao, waar iemand met eigen ogen zag wat er gebeurde. ,,Afgelopen zaterdag is er een hele commotie ontstaan, want een spion was bij Zanzi onderweg naar de wc en heeft daar gezien dat hij een meisje in haar gezicht heeft geslagen”. Volgens de spion liep ‘Glenda’ daar ook rond en bevestigde de beveiliging dat het om haar zoon zou gaan.

Ex-vriendin

Het meisje zou Anthony’s ex-vriendinnetje zijn. ,,Ze hadden afgesproken om samen naar Cura(cao) te gaan, maar daarvoor ging het dus uit. Blijkbaar omdat hij haar al vaker had geslagen”, schrijft Yvonne op haar Instagram. Volgens Coldeweijer wilde Anthony zijn ex overhalen om samen tijd te spenderen op het eiland. ,,Maar zij wilde niet en trok haar eigen plan. Hij werd daar stikjaloers om. De meid is single dus die deed gewoon haar ding. Toen hij hoorde dat zij met andere boys aan het dansen wasi, is hij dus geflipt en heeft haar geslagen”.

Paniek

,,Het meisje was helemaal overstuur en in paniek en kon niet eens reageren. Overdag was de zoon ook al weggestuurd van het strand omdat hij zich daar zou hebben misdragen en zich agressief had opgesteld”, schrijft Yvonne. Blijkbaar hadden de twee dus over de gehele dag al mot met elkaar. ,,Wat precies de reden is dat hij het meisje heeft geslagen is dus niet echt bekend”, aldus Coldeweijer.

Voor de Jumbo-rel, waar Anthony in februari 2022 werd aangesproken op het roken van een e-sigaret in het filiaal en hij zich agressief verzette en een medewerker sloeg, kreeg hij taakstraf. Hij werd veroordeeld door de kinderrechter tot 120 uur taakstraf, waarvan 40 uur voorwaardelijk. En vonden ze dat hij een agressietraining van minstens 35 uur moest volgen.

Tags

GLENNIS GRACE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck