Zoon Johnny Depp ‘ernstig ziek’

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

De 16-jarige zoon van Johnny Depp en zijn ex-vrouw Vanessa Paradis kampt met ernstige gezondheidsproblemen. Dat meldt het Franse magazine Public.

Zangeres en actrice Vanessa Paradis was dinsdag afwezig bij de première van de film Knife + Heart waarin zij de hoofdrol speelt. Regisseur Yann Gonzalez legde het gemis van zijn sterspeelster uit met dat ze ,,erg slecht nieuws heeft gekregen”. Hij vervolgt met ,,Helaas kan Vanessa Paradis niet bij ons zijn vanavond. Zij is bij haar zoon die kampt met ernstige gezondheidsproblemen”. De regisseur wilde verder niets loslaten over wat er precies mis is.

Lily-Rose

Johnny Depp en Vanessa Paradis zijn veertien jaar getrouwd geweest. Zij hebben samen twee kinderen: Lily-Rose (19) en Jack (16).

Dit is niet de eerste keer dat de familie een erg ziek kind heeft: in 2007 was het dochter Lily-Rose die in het ziekenhuis belandde. De destijds 7 jarige had een E.coli infectie opgelopen waardoor ze nierfalingen kreeg. Ze heeft negen dagen in het ziekenhuis gelegen om te revalideren. Johnny Depp week in die tijd niet van haar zijde en zette zelfs een filmproductie stop totdat hij zeker wist dat zijn dochter gezond was.

Zieke Johnny

Een paar weken terug sloegen fans alarm dat Johnny zélf ernstig ziek zou zijn. Dat dachten fans nadat ze foto’s van een uitgemergelde en lijkbleke Johnny zagen. Op het internet was iedereen geschokt van hoe slecht de acteur eruit zag, met speculaties over drugsgebruik of ernstige ziekte.

Maar oplettende fans waren lang niet zo verbaasd: binnenkort komt er namelijk een film uit waarin Johnny een terminale kankerpatiënt gaat spelen.

 

Tags

JOHNNY DEPPLILY-ROSE DEPPVANESSA PARADIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck