Zoon van Linda de Mol doet een boekje open

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Hij is niet vaak in beeld, maar de 21-jarige Julian Vahle, zoon van Linda de Mol geeft een uitzonderlijk kijkje in zijn leven en dat van de familie de Mol.

Zo vertelt hij in een interview dat zijn moeder heel ‘normaal’ is en altijd haar best heeft gedaan er zoveel mogelijk voor hem te zijn. Linda heeft er al jong ingepeperd dat Julian mazzel heeft gehad. ,,Mam heeft gezegd:’Jullie wonen in een prachtig huis, hebben mooie spullen en komen op gave plekken. Daar hebben wij hard voor gewerkt maar in de basis hebben jullie er niets voor hoeven doen. Blijf je realiseren dat jullie ongelooflijke mazzel hebben,'” aldus Julian in LINDA.

Belachelijk

Dat hij onlangs het mikpunt van kritiek werd omdat zijn moeder een huis voor hem had gekocht, vond hij niet leuk. Mensen reageerden op social media dat het belachelijk was, dat hij ‘een kast van een huis’ kreeg. ,,Wat ik ook begrijp. Als je twee kinderen hebt en weinig te besteden, kun je misschien gefrustreerd raken dat ik zo’n huis krijg zonder er iets voor te doen.”

Knap tafeltje

Er zijn ook genoeg nadelen. Zo moest het gezin na bedreigingen een jaar lang beveiligd worden. Vooral Linda was in die tijd erg angstig dat haar kinderen iets zou overkomen. Licht gegeneerd geeft Julian toe dat hij heel af en toe wel misbruikt maakt van de familienaam. Zoals bij een restaurant reserveren. ,,Ik laat mijn moeder weleens bellen. Dat werkt heel goed; je hebt meteen een knap tafeltje.”

Tags

JULIANJULIAN VAHLELINDA DE MOLZOON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie