Zoon Miljuschka Witzenhausen openhartig over ‘Wie is de Mol’

WIDM
Door: Lies Jansen
14-03-2020

Vanavond is het zover, de grote finale van het goed bekeken NPO-programma ‘Wie is de Mol’. Na weken sparren zal er vanavond eindelijk antwoord komen op de veelgestelde vraag: Wie is de Mol? Nu doet de zoon van Miljuschka Witzenhausen een boekje open over zijn moeders deelname, in een interview met NUjunior.

‘Ik zou zelf ook wel willen meedoen, vooral als ik de Mol mocht zijn’

Rembrandt, het zoontje van tv-kok en Mol-kandidaat Miljuschka, vertelde aan NUjunior dat hij de eerste weken niet wist dat zijn moeder meedeed aan het programma. ,,Ze had me verteld dat ze ging lesgeven op een school in Zuid-Korea. Pas toen alle kandidaten bekend werden gemaakt, vertelde ze dat ze in het programma zat”, legt de 10-jarige zoon uit.
,,Ik vind dat heel leuk. Ik zou zelf ook wel willen meedoen, vooral als ik de Mol mocht zijn.”

‘Mijn moeder wordt de winnaar’

Rembrandt geeft aan dat zijn moeder geen geheimen verklapt heeft. Wel heeft hij een vermoeden wie de Mol is: ,,Ik zag Buddy’s naam op de Chinese waaiers, dus volgens mij is hij de Mol.” De winnaar is volgens Rembrandt zijn eigen moeder: ,,Mijn moeder wordt de winnaar, omdat ze haar hersens gebruikt.”

Meer DenD