Zoon Nikkie Plessen (7) bestuurt privéjet: ‘levensgevaarlijk’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Nikkie Plessen is op vakantie naar Ibiza en plaatst een foto van haar 7-jarige zoontje die achter het stuur van haar privéjet zit. Hierdoor ligt de modeontwerpster compleet onder vuur…

,,Levensgevaarlijk!” schrijft Menno Swart. De luchtvaartjournalist plaatst een screenshot van Nikkie’s Instagram Story foto die ze ondertussen alweer heeft verwijderd. ,,Ruben Bontekoe (echtgenoot Nikkie Plessen) laat zijn zoontje Alain een CitationJet CJ3 besturen Het kan fout aflopen, zoals in 1994. Rus liet zoon sturen, die schakelde auto-piloot uit en Airbus crashte” schrijft Swart in zijn Tweet.

Niet de eerste keer

Het is niet de eerste keer dat Plessen haar zoontje als piloot van haar privéjet verkiest. Zo’n twee jaar geleden, toen Alain 5 jaar was, plaatste Nikkie een soortgelijke foto. Deze laat Menno ter herinnering ook op zijn Twitter-account zien. ,,Hoeveel ‘vlieguren’ heeft Alain, de zoon van Ruben Bontekoe en Nikkie Plessen? Twee jaar geleden mocht hij van zijn vader ook al de CJ3 besturen. Levensgevaarlijk!” aldus Swart. ,,Wat doen we met Ruben? Brevet afpakken?”

De meningen zijn verdeeld wat betreft de veiligheid voor de privéjet-passagiers. Maar Doron Sajet, luchtvaartverslaggever van NH Nieuws, vindt het ook gevaarlijk: ,,Het kind zit hopeloos in de weg als er zich een noodsituatie voordoet of er een veroorzaakt”, schrijft hij.

Geblokkeerd

Nikkie blokkeert Swart per direct op Instagram. ,,Update : Nikkie Plessen is boos! Ze heeft mij geblokt op Instagram”, schrijft de luchtvaartjournalist.

Tags

NIKKIE PLESSENONDER VUURPRIVÉJET

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck