Zoon Peter R. de Vries in het geheim getrouwd

Zoon Peter R. de Vries getrouwd|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Royce de Vries, de zoon van Peter R. de Vries, is vanochtend in het geheim getrouwd met zijn grote liefde Amanda. Bij de ceremonie waren slechts een aantal intimi aanwezig.

Het koppel is vanochtend gezien toen ze het gemeentehuis uitliepen. ,,Een spion heeft ze het gemeentehuis uit zien lopen met een klein groepje intimi, die zilveren ballonnen vasthielden met ‘Just Married”’, meldt Yvonne Coldeweijer op Instagram. ,,Royce had een mooi pak aan en Amanda een krijtstreep pak met een witte jas. Ze hield een prachtig bruidsboeket vast.”

Niet het eerste geheim

Het is niet de eerste keer dat Royce een enorme stap in zijn leven voor de buitenwereld geheim houdt. Toen hij en Amanda in november 2020 voor de eerste keer ouders werden van Fender, hielden ze het ook geheim.

Een tijdje later kwam het geweldige nieuws naar buiten doordat een vriend van het stel zijn mond voorbij praatte. ,,Royce laat weten dat Amanda nu al de beste moeder is die Fender zich kan wensen”, zei de vriend in gesprek met weekblad Weekend.

Een lach en een traan

De kleine jongen werd vernoemd naar zijn opa en kreeg de naam Fender Peter de Vries. Deze speciale dag zal gevierd worden met een lach maar ook met een traan, omdat Peter R. de Vries er vandaag niet bij kon zijn.

Tags

GEHEIMGETROUWDPETER R. DE VRIESROYCE DE VRIES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie