Zoon Quinty heeft relatie met Zweedse beroemdheid

Zoon Quinty
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De zoon van Quinty Trustfull, Kayne, is een tennistalent. Hij verblijft momenteel in Amerika om daar te studeren maar ook om op hoog niveau te trainen. Daar had hij niet alleen maar tijd voor school en sport, maar ook nog eens voor de liefde.

Klik

In Amerika heeft hij namelijk een meisje leren kennen dat in haar thuisland Zweden een beroemdheid is. Het gaat om Molly Helgesson, net zoals Kayne een tennistalent. ,,Ze zaten in hetzelfde tennisteam. Afgelopen zomer zijn ze al samen bij ons in Amsterdam geweest”, vertelt Quinty aan weekblad story. ,,Ik mag me gelukkig prijzen met mijn nieuwe schoondochter. Molly is superaardig en we hadden meteen een klik.” Quinty en Molly gaan er zelfs soms met z’n tweetjes op uit. ,,We zijn ook samen naar bokstraining gegaan. Het is toch geweldig als je dat kunt doen met je schoondochter?”

Doorbreken

Hoewel een groot deel van Kanye’s leven om tennis draait, denkt zijn moeder niet dat hij nog echt gaat doorbreken. Daarvoor is het volgens haar al te laat. ,,Maar het is natuurlijk wel zo dat hij dankzij het tennissen een studiebeurs in Amerika heeft gekregen en daar een prachtig avontuur aan het beleven is. Dat kunnen er maar weinigen zeggen.”  Voor haar schoondochter ziet ze de tennis-toekomst veel positiever in: ,,Wellicht dat zij wel nog gaat doorbreken. Wie weet. Zij staat wel heel erg hoog op allerlei lijstjes.”

Tags

AMERIKAQUINTY TRUSTFULLRELATIETENNISZOONZWEDEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck