Zoon René le Blanc doet boekje open: ‘Hij geeft niet om mij’

Door: Charlotte Wijnen
13-10-2021

Nicky, de zoon van René le Blanc, is enorm teleurgesteld in zijn vader. Eerder onthulde hij al dat René over alles liegt en agressief is. Na de uitlatingen hoopte hij dat zijn vader contact met hem zou opnemen. ,,Maar ik heb nooit meer iets van hem vernomen. Mijn vader geeft niets om mij.”

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Geen contact

Het was dochter Charrelle die als eerste een boekje open deed over haar vader. René zei dat hij niet begreep waarom zijn oudste twee kinderen geen contact meer met hem willen. ,,Misschien heeft het met hun moeder te maken”, zei René toen. En dat schoot bij dochter Charrelle in het verkeerde keelgat. ,,Ik walg ervan dat hij durft te zeggen dat we geen contact meer hebben vanwege mijn moeder. Dat komt maar door één iemand en dat is René zelf.”

‘Mijn vader geeft niets om mij’

De band met zijn zoon Nicky is ook al jaren bekoeld. Na Charelle, trok Nicky ook een beerput open. ,,Hij loog overal over. Hij zei dat hij naar zijn werk ging, maar had niet eens een baan”, zei Nicky tegen weekblad Story. En dat was nog niet alles: ,,René was zeer agressief, hij sloeg mijn moeder in elkaar toen ze zwanger van mij was.”

Het conflict tussen vader en zoon lijkt nu een dieptepunt bereikt te hebben. Na alle uitlatingen die hij over zijn vader had gedaan, hoopte Nicky wat van René te horen. ,,Tot mijn grote teleurstelling heb ik niets van hem vernomen. Zo zie je maar wat voor man René is. Mijn vader geeft niets om mij”, zegt hij nu in Story.

Meer DenD