Zoon Robèrt van Beckhoven te zien in kookprogramma

Door: DitjesenDatjes
24-05-2019

Hij spreekt met een zachte G, houdt van koken en bakken, straalt Brabantse gezelligheid uit én heet Van Beckhoven. Het is níet Robèrt maar zijn zoon Koen die strijdt in het nieuwe RTL-programma Herman’s pop-up restaurant.

Indruk

Samen met zijn vriendin Maartje probeert Koen te winnen van vijf andere koppels, die net zoals hij dromen om te werken in het pop-up restaurant van Herman den Blijker. Koen probeert Herman, meneer Reimers en Nick de Kousemaeker, compagnon van Herman, te overtuigen met zijn kookkunsten terwijl Maartje voornamelijk meneer Reimers versteld wil doen laten staan van haar kwaliteiten als maître. Veel indruk wist Koen nog niet te maken in de eerste aflevering. Zijn paella smaakte volgens de jury niet goed, en ook wist Koen niet het originele aioli recept. Dat is ook niet verwonderlijk, want Koen houdt absoluut niet van knoflook. ,,Knoflook verpest je smaak voor de hele dag”, zei de Brabander terwijl een groep Spanjaarden tegenover hem zat.

Kritiek

Ondanks dat hij de zoon is van de bekendste bakker van Nederland, werd er vooral getwitterd over een andere kandidaat. Het stel Monique en Giovanni viel bij veel kijkers erg op. Dat kwam niet omdat ze zo goed waren in koken, maar door het opmerkelijke gedrag van Monique. Ze had geen goed woord over voor de kookkunsten van haar Italiaanse man en durfde zelfs aan het einde van de eerste aflevering kritiek te geven over de opbouw van het programma.

https://twitter.com/BRenkema/status/1130922798665355264

 

 

 

Meer DenD