Zoon Rossana Kluivert scheldt Jaap Jongbloed op straat uit: ‘Vuile klootzak!’

Nino scheldt Jaap uit op straat
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Nino Wilkes, de zoon van Rossana Kluivert, heeft Jaap Jongbloed op straat uitgescholden. ,,Hij schreeuwde ‘vuile klootzak’ naar Jaap.”

Een spion van Yvonne Coldeweijer kwam Nino Wilkes tegen op straat. Op dat moment fietste Jaap Jongbloed langs en Nino kon het niet laten om iets te roepen naar de tv-presentator. ,,Nino schreeuwde heel hard ‘vuile klootzak’ naar Jaap, die toen bijna van zijn fiets viel”, schrijft Coldeweijer op Instagram.

‘Was niet netjes van mij’

De juicekoningin besloot vervolgens navraag te doen bij Nino. ,,Hij bevestigt dat hij hem inderdaad op straat heeft uitgescholden”, aldus Coldeweijer. Waarom heeft hij dat gedaan? ,,Jaap heeft het programma Opgelicht?! gemaakt waarbij hij zijn moeder destijds heeft neergezet als oplichter. Dat ging over die hondjes op Curaçao.”

Nino zou na de uitzending in 2019 Jaap nooit meer tegen zijn gekomen, tot nu. In een reactie aan Yvonne laat Nino weten: ,,Het was niet netjes van mij, maar het ging vanzelf. Ik schrok ook van mezelf, maar ik kan niet tegen onrecht.” Volgens Nino heeft Jaap hem wel herkend, maar gebeurde het zo snel dat Jaap niets heeft teruggezegd.

Opvangcentrum

Opgelicht?! startte destijds een onderzoek naar de stichting van Rossana Kluivert. Dit vanwege de vragen die binnenstroomden over het uitgegeven van donatie geld en het bestaan van het Kluivert Dog Rescue Center in Curaçao.

In de uitzending in 2019 kwamen vrijwilligers en dierenartsen aan het woord die zich ook inzetten voor honden op het eiland. Uit de reportage bleek dat geen van hen wist waar het opvangcentrum van Kluivert zich op het eiland bevond. Rosanna spande na de uitzending een rechtszaak tegen de programmamakers aan en eiste een rectificatie, maar kreeg die niet.

Tags

JAAP JONGBLOEDNINO WILKESROSSANA KLUIVERT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie