‘Zoon Sylvie al weken bij vader’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Het leven als een gescheiden ouder en de kinderen moeten ‘verdelen’ over de twee huishoudens valt velen zwaar. Sylvie Meis en haar ex Rafael van der Vaart kunnen hun zoon niet maar een halve week hebben, want ze wonen honderden kilometers uit elkaar. Dat betekent dat ze Damián soms lang moeten missen. 

‘Ik mis broer’

Al vier weken is de tiener volgens Privé bij zijn vader, stiefmoeder en halfzusje in Denemarken. Hij lijkt het daar behoorlijk naar zijn zin te hebben en vooral zijn kleine zusje Jesslynn (2) is ontzettend blij haar grote broer weer bij haar te hebben. ,,Ze was niet meer te houden”, vertelt de vriendin van Rafael en moeder van Jesslynn, Estavana Polman, aan weekblad Privé over het moment dat Damián weer naar Denemarken kwam. ,,De dagen ervoor riep ze al steeds: ‘ik mis broer, waar is broer nou?’ Dat is best zielig, want je kunt het niet uitleggen.” Het moment dat het meisje haar broer weer in de armen kon sluiten is gefilmd en die beelden zijn vervolgens online gezet. ,,Ze rende met open armen naar hem toe en greep hem liefdevol vast.”

Compleet gezin


Het liefst zouden Rafael en Estavana Damián altijd bij hun willen hebben. ,,Het is natuurlijk onze droom maar zoiets gaat niet vanzelf, dat moet in overleg. Hij heeft natuurlijk een moeder. Raf en ik zouden het fantastisch vinden als we een compleet gezin zouden hebben.” De kans dat Sylvie dat zomaar toestaat is alleen klein. De presentatrice, die in Hamburg woont, is namelijk ook dol op haar zoon en geniet als hij weer bij haar is. 

Tags

DAMIANESTAVANARAFAEL VAN DER VAARTSYLVIE MEISZOON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck